+32 50 33 32 68 howtotest@metrisquare.com

Medewerkers

Miet Craeynest

Studeerde Klinische Psychologie aan de KULeuven (2002) en behaalde aan de UGent haar doctoraat (2006).

Daarna was ze werkzaam aan Thomas More Antwerpen. Sinds 2011 is ze lector aan de Opleiding Bachelor Toegepaste Psychologie van Howest. Ze doceert er vakken die betrekking hebben op onderzoeksmethodologie, statistiek en psychodiagnostiek. Ze doet er ook praktijkgericht onderzoek naar de verbetering van psychodiagnostiek binnen de schoolpsychologische en de neuropsychologische context. Ook is Miet  lid van het Vlaams Forum voor Diagnostiek (VFD).

Kathleen Omey

Studeerde Klinische en Ontwikkelingspsychologie aan de UGent (1987). Daarna specialiseerde ze zich in neuropsychologische diagnostiek en in het werken met kinderen en jongeren.

Ze volgde een opleiding Ontwikkelingsbegeleiding m.i.v. ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning (Interactie Academie, 2004) en een postgraduaat Ontwikkelingsgerichte en Experiëntiële Kinder- en Jeugdpsychotherapie (UGent, 2007). In 2013 volgde ze een opleiding Psychogerontologie (KULAK).

Momenteel is Kathleen als lector verbonden aan de Opleiding Bachelor Toegepaste Psychologie van Howest. Ze doceert er (neuro-)psychodiagnostiek, gesprekstechnieken en gerontopsychologie. Daarnaast werkt ze in een zelfstandige praktijk als psychotherapeut. Ook Kathleen is lid van het VFD.